Jouw weg in de online wereld

Welkom op de website van Socialjuul

 

logo-socialjuul3-klein.jpg

De online wereld vraagt erom veroverd te worden. Contacten verrijken en geven verdieping in je leven.; niet alleen privé, maar juist ook zakelijk. Mijn coaching en training bied je stevige handvatten om met die online wereld om te gaan.  Je vergroot je vaardigheid om jezelf zichtbaar te maken,  je te profileren en jouw kennis actief te delen met anderen. Uiteindelijk gaat het om het leggen en onderhouden van contacten; mensen dichter bij elkaar brengen.

Mijn motto is “Netwerken vanuit het hart”. Het gaat over jezelf zijn in de manier waarop je contact maakt. Ongedwongen, gedurfd, authentiek. Ik begeleid mijn klanten bij een eigen vorm en invulling van het netwerken in de online  wereld

Twitter, Linkedin, Instagram, of welk sociaal medium dan ook; jouw uitdaging ligt in het slim gebruik hiervan.  Ook als je ontevreden bent over het resultaat van je huidige accounts kan ik je helpen een slag te maken.

Mijn ervaring is breed. Van het begeleiden van een poprockband tot tekstschrijver, van fotozaak tot zelfstandige ondernemer. Voor iedereen is het inzetten van sociale media zinvol om zichtbaar te worden! Ik ben ook een aantal dagen per week beschikbaar in de avonduren of zelfs in weekenden. Hierdoor kunnen leermomenten buiten werktijd plaatsvinden. Binnen de regio Utrecht kom ik graag naar je toe.

Meer weten over mijn producten, over mijzelf of over de voorwaarden? Lees dan verder op deze site, of neem contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *