Over mij

Coach en Trainer

Coach en Trainer

Coach, spreker, gastdocent en Trainer

Ik ben een gedreven netwerker en mensen-mens. Ik startte in het algemeen maatschappelijk werk, met als specialisatie jeugdhulpverlening. Ik gaf sociale vaardigheidstrainingen en zette  internethulpverlening op voor jongeren. Na 7 jaar hulpverlening  ben ik als kwartiermaker en projectleider aan de slag gegaan bij de gemeente Utrecht.  Met die nieuwe pet op heb ik verschillende ICT-projecten (websites zoals www.jong030.nl opgezet voor ouders en jeugd in Utrecht en omgeving.

Het gebruiken van de online wereld heeft mijn hart gestolen. Bij Yard Internet vond ik vervolgens een omgeving waar kennisdelen en het verbinden van professionals uit zorg, welzijn, onderwijs en overheid centraal staat. Als aanvulling op de technische omgeving die Yard biedt, geef ik trainingen en coaching voor het gebruik van de sociale media. Ik heb veel met grotere groepen gewerkt en inmiddels honderden professionals ‘online’ geholpen.

Socialjuul is de kroon op mijn werk.  Ik ben altijd bezig geweest om mensen met elkaar te verbinden, niet alleen in werk, maar ook privé. Nu train en coach ik mensen om zelf die verbinding te leggen. Ik kijk mee, leef mee en denk mee. Zo leer ik mensen om meer zelfredzaam te worden, zoals ik als maatschappelijk werker mensen op eigen benen leerde staan. De cirkel is rond…

 

Socialmediainzorgenwelzijn3D

Schermafbeelding 2015-01-14 om 21.20.19

 

12038447_10207440595395050_6607768189173726070_n

Wil je meer informatie over de verschillende workshops? Mail of bel me gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *