Spreker

Socialjuul geeft ook lezingen, gastlessen of seminars over sociale media binnen zorg & welzijn maar ook op hogescholen. De keynote zal volledig gericht zijn op de kansen die de sociale media kunnen bieden in zorg- en welzijnsland. Uiteraard gevuld met voorbeelden uit het boek: Social media in zorg en welzijn; #datzorgtbeter. Onderwerpen als verbinden, kennisdelen en online samenwerken staan centraal in de bijenkomsten. Denk hierbij onder meer aan:

‘Durf te ondernemen binnen Zorg & Welzijn’. De huidige ontwikkelingen dwingen organisaties ertoe meer op te treden als ondernemer en minder afhankelijk te zijn van subsidies. Een leuke en goede ontwikkeling, maar hoe pak je dat aan? Welke voorbeelden zijn bekend en succesvol? Hoe kun je hiervoor social media inzetten.

‘Een #datzorgtbeter keynote’. Vol met inspiratie uit het boek maar aangevuld met mijn jarenlange kennis en ervaring als maatschappelijk werker, projectleider bij gemeente Utrecht en mijn huidige rol als online (community) adviseur op een internetbureau gericht op zorg en welzijn.

 

IMG_8445IMG_8454

 

18702674902_dc6f074550_o 18707513045_042a34db68_o

Foto’s gemaakt door @punkmedia www.punkmedia.nl 

 

 

Geplande events 2015:

In het najaar staan verschillende congressen op de planning. Binnenkort meer hierover.

 

Vorige events 2015:

April: AllesKidzz studiedag, lezing over social media 15 april

Mei: Landelijke dag voor docenten zorg en welzijn, workshops over social media 28 mei

2 Juni: Congres voor apothekers, presentatie over social media http://www.optimafarma.nl/agenda/congres-apotheken-op-stoom

11 Juni: Twittercongres www.twittercongres.nl