Workshops/inspiratiesessies

Inspiratiesessies

Inspiratiesessies zijn bedoeld om een heel team of grotere afdeling professionals te inspireren met social media in zorg en welzijn. Wat zijn de huidige ontwikkelingen, waar liggen kansen en wat is er nodig om te kunnen starten. Tijdens deze sessies worden veel voorbeelden (uit het boek social media in zorg en welzijn) gedeeld. Het is belangrijk niet zomaar te starten met een social media kanaal. Vooral vooraf is het goed om doelstelling, doelgroep en strategie te bepalen. Tijdens de inspiratiesessies wordt hier uitgebreid bij stilgestaan.

Doelgroep
Sociaal werkers, jongerenwerkers, maatschappelijk werkers, zorgprofessionals, ambtenaren, (sociale) wijkteams, pedagogen. Eigenlijk iedereen die werkzaam is in zorg en/of welzijn.

Workshops

In de workshops leer je actief om te gaan met één of meerdere sociale media kanalen of je start met het bepalen van je strategie. Deze workshops worden op maat aangepast aan de organisatie en sector. Er zijn verschillende vormen mogelijk.De workshops en sessies worden vaker aangeboden tijdens beleid-en studiedagen van een organisatie.

Groepsworkshops

Je kunt zowel individueel als met een (grotere) groep deelnemen. Ik werk ook vaak met kleine groepen, zodat iedereen aandacht en advies op maat krijgt. Het is ook echt een ‘work’shop: je maakt en/of verbetert je profiel, doet oefeningen, maakt analyses voor netwerkgroepen en kiest jouw (vervolg)weg in de sociale media.

Het leuke van deze groepworkshops is dat je met elkaar en van elkaar kunt leren. Herkenning en delen van enthousiasme zijn belangrijke ingrediënten om een goede start te maken.

 

Schermafbeelding 2015-01-14 om 21.28.46

Twitterworkshop: praktische workshop met veel opdrachten en voorbeelden

Facebookworkshop: uitleg over pagina’s en veel inspirerende voorbeelden

LinkedInworkshop: profileren, vindbaarheid, kennis delen en zoeken naar nieuwe baan of kans.

Instagramworkshop: profileren, creativiteit, doelgroepbenadering, kennisdelen en klantenbinding.

Voor een aantal workshops geldt de mogelijkheid dat deelnemers vooraf hun leerdoelen en vragen kenbaar maken zodat hier tijdens de workshop voldoende aandacht voor is!

Wil je meer informatie over de verschillende workshops? Mail of bel me gerust.

Schermafbeelding 2015-01-14 om 21.14.54

sessie 1

 

IMG_8830

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *